Aquest dissabte se celebrarà a Manresa la VI Caravana Solidària IPA Bages (International Police Association). A les 21.15 hi haurà una desfilada de vehicles d'emergència amb totes les sirenes en marxa que anirà per la carretera de Vic, Pujada Roja fins a la zona de pistes, on hi haurà una festa final.

Els actes de la caravana solidària se celebraran durant tota la tarda a la Muralla del Carme, a la plaça Puigmercadal, al carrer Infants, plaça Europa i plaça Infants. A partir de les 6 de la tarda hi haurà una festa de l'escuma, tallers de reanimació cardiopulmonar i una demostració dels gossos de l'Equip de Resposta Immediata d'Emergències.

Hi haurà exposats una quarantena de vehicles d'emergència. Tothom qui vulgui podrà passejar amb algun d'ells. També hi haurà donació de sang i una simulació de bolcada de vehicles. Així mateix es duran a terme tallers, consells de seguretat i exposicions. Posteriorment hi haurà la caravana fins a la zona de pistes, on se celebrarà un sopar i concert solidari. La recaptació es destinarà a l'Associació de l'Espectre Autista-Asperger de la Catalunya central.

Amb motiu de la caravana solidària IPABages 2016, entre les 2 del migdia i les 8 del vespre es tallarà el trànsit a la Muralla del Carme, a l'alçada de la carretera de Vic, al carrer Infants i al carrer del Carme. Tampoc no s'hi podrà estacionar ni es podran utilitzar els guals. Qui ho necessiti haurà de treure el cotxe del garatge abans de les 2 del migdia. La sortida de veïns i vehicles estacionats a la plaça Milcentenari s'efectuarà pel Joc de la Pilota i carrer de la Dama, i pel Joc de la Pilota, Sobrerroca i plaça Major. Les càmeres de control fotogràfic no estaran operatives durant la tarda. La parada de transport públic interurbà de la plaça Europa quedarà anul·lada