El manresà David Augé és el nou president del Rotary Club Manresa-Bages. Ha pres possessió del càrrec a la 27a Festa de Canvi de Junta de l'entitat que s'ha celebrat recentment. Pren el relleu d'Imma Riba, que ha encapçalat el club l'últim any. Els estatuts de l'entitat preveuen mandats de 12 mesos.

El nou president és el propietari de La Creadora de Manresa, establiment de moda fundat el gener del 1936. David Augé és la tercera generació al capdavant del negoci familiar, que actualment compta amb dues botigues a Manresa. Fa pocs mesos va tancar la del carrer Guimerà per obrir-ne una al Casanova i va reorientar el negoci de la del Passeig.

Augé ha estudiat Ciències Empresarials a la Universitat Autònoma de Barcelona i és vicepresident del Club Tennis Manresa.

La nova junta directiva ha quedat constituïda per: Sots-Presidents, Pere Massanés i Ignasi Llobet; Secretària, M. Mercè Tarragó; Tresorera, Dèlia Jordà; Macera, Maite Romero. Els presidents electes són, per al 2017-2018, Pere Moro i, per al mandat que s´iniciarà a mitjan 2018, Maite Romero.

Entre les activitats que organitza el Rotary Club Manresa-Bages hi ha la campanya per lluitar contra la pòlio. La nova junta mantindrà accions ja consolidades com el Concert de Reis, el premi Simeó Selga i el premi joventut Protagonistes del Demà, que acaba de complir 25 anys. També donarà continuïtat al premi "La ciència i els infants" que s'ha convocat per primera vegada aquest any amb la col·laboració de la FUB.