El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no es podrà quedar a tot el míting de final de campanya de CDC, que tindrà lloc avui divendres a la tarda al teatre Kursaal de Manresa, perquè haurà de marxar a Barcelona. El motiu és que aquest dia es disputarà a les instal·lacions del Camp Nou el partit corresponent a la final de la Lliga Nacional de Rugby francesa, on hi ha prevista l'assistència del president de França, Françoise Hollande, a qui anirà a rebre Puigdemont. El partit es jugarà a 3/4 de 9 del vespre.

Serà la primera vegada que la final del Top 14, que és l'esdeveniment anual més important del rugbi francès, es juga a fora de França i, també, que el Camp Nou aculli un partit d'aquest esport.

El míting final de campanya de CDC per a les eleccions estatals d'aquest diumenge portarà a Manresa el candidat que encapçala la llista al Congrés, Francesc Homs, i el que encapçala la del Senat, Miquel Calçada; el president Carles Puigdemont, i el president de CDC i expresident de la Generalitat, Artur Mas. Els acompanyarà en el paper d'amfitrió l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que obrirà el míting.