Els usuaris de la zona blava de Manresa encara no coneixen els avantatges de les noves màquines, més d'una setmana després d'entrar en funcionament. De la desena de conductors observats per Regió7 que utilitzen els nous aparells, nou han tornat al cotxe per deixar-hi el rebut, quan l'avantatge és que ara no fa falta posar el tiquet al cotxe perquè s'introdueix la matrícula a la màquina.

Molts usuaris, però, no s'atreveixen a utilitzar encara les noves màquines de la zona blava i continuen traient el tiquet amb l'antiga, sobretot a la carretera de Vic i a la muralla de Sant Domènec. "El funcionament és complicat", expliquen diferents usuaris que opten per treure el tiquet amb les màquines de sempre -que encara són operatives- per no enfrontar-se a les que s'han instal·lat recentment.

A la nova màquina simplement hi apareix una pantalla en què es demana la matrícula i imprimeix un rebut per si l'usuari té alguna confusió amb el número i la policia local el multa. Llavors, el rebut serveix com a justificant per demostrar que s'ha pagat la zona blava. Molts conductors encara no saben la matrícula del vehicle i retornen on està estacionat aquest per anotar-ne el número.