Els alumnes de sisè d'Educació Primària de l'Escola FEDAC Manresa (les antigues Dominiques) han presentat la culminació del seu projecte d'enguany, basat en la interpretació d'una versió de la popular cançó «Man in the Mirror» de Michael Jackson en format audiovisual.

La cançó ha estat adaptada i arranjada expressament per als alumnes i ha tingut la participació de joves músics de renom de la comarca com Josep Cordobés (bateria), Carles Ratera 'Rati' (baix) i Oriol Puig 'Puxi' (dj i productor), i la col·laboració dels cantants Gabi Díaz (Zàping) i Fèlix Muñiz (No Way Out). Amb aquests dos últims s´ha apostat per fer englobar dins d´una mateixa cançó tres generacions d´alumnes i un professor de l'escola.

El projecte ha suposat un repte per als alumnes pel seu plantejament globalitzador, interdisciplinari i per la metodologia emprada en l'aprenentatge tant de la lletra de la cançó com en el treball vocal que s´ha dut a terme amb els alumnes. Cal destacar l´experiència innovadora i significativa que ha esdevingut el desenvolupament del projecte en les seves diferents etapes per als nens i nenes.

Ha estat dirigit i coordinat pel mestre i músic David Bernal.

Podeu visualitzar i escoltar la cançó aquí: