Manresa entrarà en un programa pilot de la Diputació de Barcelona que té per objectiu donar suport i dinamitzar els mercats municipals, com ara el de Puigmercadal de Manresa. Aquest matí de divendres, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, ha estat a Manresa per tractar aquest tema amb la regidora de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell, i el regidor de Comerç en funcions, Joan Calmet.

La Diputació de Barcelona ja ha donat suport a l'Ajuntament de Manresa en la diagnosi del Mercat de Puigmercadal i en el procés per determinar el model de gestió més adequat per a aquest equipament.

La Diputació de Barcelona també donarà suport a entitats comercials de la ciutat en aspectes diversos de dinamització, segons s´ha comentat en la trobada d´avui. En la reunió també s´ha parlat de la situació del teixit comercial de la ciutat, de les similituds amb les problemàtiques d´una bona part del comerç del país, i de la necessitat de creure en les pròpies possibilitats i iniciatives, amb el suport sempre que calgui des de l´administració municipal.

En aquest sentit, els representants de Diputació i Ajuntament s´han emplaçat a trobar-se novament passat l´estiu juntament amb associacions de comerciants, per definir conjuntament accions de formació, dinamització, difusió o promoció, amb l´objectiu d´aconseguir millores en el sector.

Isaac Albert, juntament amb altres representants de l´àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, han visitat l´Ajuntament de Manresa i també el mercat de Puigmercadal.