El mercat de Puigmercadal formarà part d'un programa pilot de la Diputació de Barcelona

Aquest matí, el diputat de Turisme de la Diputació, Isaac Albert, ha fet una visita a Manresa.

01.07.2016 | 17:52

Manresa entrarà en un programa pilot de la Diputació de Barcelona que té per objectiu donar suport i dinamitzar els mercats municipals, com ara el de Puigmercadal de Manresa. Aquest matí de divendres, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, ha estat a Manresa per tractar aquest tema amb la regidora de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell, i el regidor de Comerç en funcions, Joan Calmet.

La Diputació de Barcelona ja ha donat suport a l'Ajuntament de Manresa en la diagnosi del Mercat de Puigmercadal i en el procés per determinar el model de gestió més adequat per a aquest equipament.

La Diputació de Barcelona també donarà suport a entitats comercials de la ciutat en aspectes diversos de dinamització, segons s´ha comentat en la trobada d´avui. En la reunió també s´ha parlat de la situació del teixit comercial de la ciutat, de les similituds amb les problemàtiques d´una bona part del comerç del país, i de la necessitat de creure en les pròpies possibilitats i iniciatives, amb el suport sempre que calgui des de l´administració municipal.

En aquest sentit, els representants de Diputació i Ajuntament s´han emplaçat a trobar-se novament passat l´estiu juntament amb associacions de comerciants, per definir conjuntament accions de formació, dinamització, difusió o promoció, amb l´objectiu d´aconseguir millores en el sector.

Isaac Albert, juntament amb altres representants de l´àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, han visitat l´Ajuntament de Manresa i també el mercat de Puigmercadal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema