Un total de 260 alumnes han finalitzat els estudis de postgrau i màsters a la FUB aquest curs. La cerimònia de graduació es va convertir en un acte de reconeixement als alumnes que han finalitzat els estudis postuniversitaris aquest any.

Durant la cerimònia, tant el vicerector del Campus Manresa de la UVic-UCC, Valentí Martínez, com el vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UVic-UCC, Joan Masnou, van reconèixer l'esforç de les 260 persones que han seguit programes de màster i postgrau durant el curs 2015-2016 a UManresa. La cerimònia, que va tenir lloc dijous, va reconèixer també l'alumnat del programa FUB+GRAN, per a persones de més de 55 anys, i en què enguany han pres part 58 alumnes.

L'essència del talent

La fórmula del talent és una combinació d'actituds, com la confiança, l'esforç i la passió; de competències, com el coneixement, les habilitats i els valors; i de potències com la col·laboració i la innovació. Són les idees que va posar de manifest Dani Jiménez, físic i divulgador científic, que va participar en l'acte de graduació. Per explicar-ho va fer gala de la seva originalitat. Va posar en pràctica diferents experiments científics davant els assistents per explicar tots aquests ingredients durant l'acte de postgraduació de la promoció 2015-2016 del Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa. Per a la realització dels experiments va tenir la col·laboració d'alguns dels més de 200 assistents a l'acte, que van poder veure, per exemple, com implosionava un bidó.

La intervenció de Dani Jiménez va ser el plat fort de la cerimònia de graduació, en què es va animar els alumnes a continuar esforçant-se en els seus àmbits de treball.