La festa Estels de Vida per sensibilitzar contra els perills de les addiccions va començar l'any 2006 el seu camí pels barris de Manresa i enguany celebrarà el desè aniversari.

En aquesta edició l'entitat organitzadora serà l'Associació Cultural Argentina i l'associació de veïns que rep l'encàrrec anual serà la de la Plaça Catalunya.

Mossos d'Esquadra i altres entitats continuaran col·laborant en la formació i informació que s'ofereix de forma complementària a la celebració d'aquesta festa familiar en favor d'una vida sense addiccions. Després de començar a celebrar Estels de Vida al parc de l'Agulla es va començar a apropar la campanya als barris de la Balconada, Cal Gravat i Passeig, entre d'altres. En cada edició s'adapta el format segons el barri, les possibilitats del entorn i els recursos però sempre hi ha una part informativa i una altra lúdica.

El 14 i 15 de juliol hi haurà una xerrada sobre "Drogues i lleis", tallers, berenar popular, mostra de vehicles policials, recollida d'aliments, sorteig i la tradicional volada col·lectiva d'estels.