Aquest dissabte dia 16 de juliol, al 'skatepark' del Congost de Manresa tindrà lloc la segona edició del festival Stalow Fest. En aquesta edició els assistents podran gaudir de concerts en directe, Dj´s , skate i activitats com dards, slackline i moltes sorpreses més.

L'entrada al recinte és gratuïta, i el pàrquing del Congost permet aparcar còmodament just davant del recinte. Hi haurà servei de bar amb menjar i beure durant tot el dia.

Per als participants, a les 11:00 començarà la Batalla de galls i el Game of SKATE. A les 16:00 començarà el campionat de skate. Per a més informació sobre el festival, horaris, registres... cal visitar l´esdeveniment oficial del facebook.

Ajuntament de Manresa, botigues locals com Dual skate surf shop, Solans, l´Expert Juanola i marques de skate com Esedece i Memory skateboards han fet possible amb la seva col·laboració la segona edició d´aquest festival.

El passat 12 de setembre de 2015 va tenir lloc al skatepark de Manresa la primera edició del festival Stalow Fest. L´aleshores campió del món de freeride Bernat Pomerol també va assistir al Stalow Fest i va regalar trucs com que posen a prova la gravetat.