L'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants, de Manresa, organitzarà divendres i dissabte les festes del Carme.

Els actes s'obriran divendres, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda a la plaça del Carme, amb activitats infantils a càrrec del CAE. A les 7 de la tarda qui ho vulgui podrà degustar la xocolata amb xurros gentilesa de la Xurreria la Muralla. A 1/4 de 8 de la tarda, contes d'estiu a càrrec de Clara Gavaldà, a la plaça Europa.

Els actes continuaran dissabte amb l'ofrena floral a la Verge del Carme, a la plaça Europa, de 9 del matí a les 2 de la tarda. En aquest mateix horari hi haurà mercat de les Flors a la plaça Europa. Durant el matí també hi haurà mercat agrari i de productes de la terra, en aquest cas se celebrarà a la plaça Major.

A les 10 del matí se celebrarà una missa en honor de la patrona a la parròquia del Carme.

A partir de 2/4 de 12 del matí actuarà la coral A Cor, a la plaça Europa i al finalitzar l'actuació es repartirà pa amb oli i sucre per a tothom.

A les 8 de la tarda se celebrarà missa a la parròquia de la Mare de Déu del Carme amb els cants de la coral Font del Fil.

L'organització de les Festes del Carme per part de l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants compta amb la col·laboració del moviment L'Antic i el suport de la Generalitat.