L'àmbit del Turisme serà el protagonista del 15è Diàleg que tindrà lloc avui dimecres 13 de juliol a les 18 hores al Centre Cultural El Casino de Manresa. Per altra banda, totes les propostes relacionades amb el tema Barris es podran exposar demà dijous 14 de juliol a les 19 hores al Casal de les Escodines.

Amb Barris acaben així les setze sessions de debat obertes a la ciutadania, que han servit per tractar tots els temes que afecten al conjunt de la ciutat.

El Medi Ambient, l’Urbanisme, la Cooperació i la Dona són algunes de les temàtiques que s’han tractat d’aquest procés participatiu que va començar a principis de juny.

El Pla de Govern 2016-2019 és el resultat de les propostes plantejades en els respectius programes electorals i en plans d’actuació municipals anteriors. També recull les propostes del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social. Ara, el text se sotmet a un procés de participació ciutadana, que permetrà completar el document amb les aportacions que arribin des de la ciutadania.

Els interessats a participar en qualsevol dels diàlegs plantejats poden apuntar-se al telèfon 010, a través de l’adreça participacio@ajmanresa.cat, i al lloc on es faci fins a 15 minuts abans de començar el debat. També es poden fer aportacions al procés participatiu per via telemàtica a www.manresa.cat/pladegovern.