L'associació de veïns de la plaça Catalunya de Manresa ja ha posat en marxa les festes del barri, que s'allargaran durant tot el cap de setmana.

Enguany posa especial atenció a la lluita contra les drogues, i és per això que, juntament amb l'Associació Cultural Argentina, portarà al barri la campanya Estels de Vida. Avui dijous, a les 7 de la tarda, el Centre Cívic Selves i Carner acollirà una xerrada dels Mossos d'Esquadra per parlar de les drogues.

Divendres, de 6 a 8 de la tarda, es durà a terme el taller d'Estels de Vida amb berenar popular i una exhibició de vehicles dels Mossos d'Esquadra que culminarà amb l'enlairament, des del carrer Navarra, dels estels que simbolitzen la lluita contra les addicions.

També divendres a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc el ja tradicional Va de tapes, el recorregut que combina gastronomia i veïnatge. Enguany participen en aquesta nova edició el Bar Rusiñol, Caliu, Savoy, Delorean i Uniqus. A partir de 2/4 d'11 de la nit, la plaça de Catalunya serà l'escenari del concert de música a la fresca amb els grups Star 3 i S'temple bar.

Dissabte a partir de les 5 de la tarda, la plaça Catalunya s'omplirà d'inflables i amb la festa de l'escuma per als més petits. Ja al vespre, a les 8, tindrà lloc una exhibició de tango, una botifarrada popular i el pregó, que enguany anirà a càrrec de Valentí Parcerisa. L'orquestra Gran Premier serà l'encarregada del ball de nit, que començarà a les 23 hores.

Demà i dissabte al matí tindrà lloc una recollida d'aliments a la plaça Catalunya.