Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el dia 12 de juliol passat un conductor de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Callús, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets van ocórrer pels volts de les onze de la nit del mateix dia 12, a la carretera C-55, al punt quilomètric 32, dins el terme municipal de Manresa. Els mossos van rebre un avís a través del 112 que s'havia produït un accident de trànsit per un encalçament entre dos turismes, sense ferits i només amb danys materials.

Quan els agents van arribar al lloc van fer les comprovacions pertinents i van observar que un dels conductors tenia símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. Van sotmetre els dos conductors a la prova d'alcoholèmia, i un d'ells va donar un resultat positiu d'1,12 mg/l aire expirat, quatre vegades per sobre de la taxa permesa, que és de 0,25 mg/l.

El conductor va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques, i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.