El solar situat davant les instal·lacions del centre esportiu, social i cultural Ateneu Les Bases es convertirà en un pàrquing de pagament. Les obres de millora, que van començar dilluns, consisteixen en l'anivellament i la pavimentació de la superfície, que es tancarà per a l'ús privat dels usuaris del centre. Segons informació aportada pels responsables de les instal·lacions municipals, «tal i com queda recollit en el plec de clausules entre Ajuntament i la concesionària [la Federació Catalana de Basquetbol], aquest aparcament serà de pagament».

Actualment, el terreny és un descampat amb terra que presenta un pendent força pronunciat, la qual cosa comporta problemes, sobretot els dies que plou. Per solventar aquesta problemàtica, s'anivellarà el terreny i es pavimentarà, convertint-se en un aparcament privat. La reforma es preveu que finalitzarà al llarg del mes d'agost. Per aquest motiu, el terreny ubicat al carrer de les Cintaires romandrà tancat durant el període d'estiu. Els reponsables de l'equipament no han concretat el cost de l'actuació.

Fins ara, a l'Ateneu Les Bases hi podia aparcar tothom, si bé, excepcionalment, durant algunes temporades, s'ha destinat una persona que feia hores socials al centre a controlar l'entrada de vehicles a l'aparcament, on demanava als conductors que mostressin el carnet de soci.