Un pas més per competir contra els gegants de les telecomunicacions. L'operador local Fibracat va presentar ahir l'inici del nou servei de FibracatTV i l'acord per oferir els partits de Lliga i la Copa del Rei durant 3 anys. Meritxell Bautista, directora comercial de Fibracat, i Josep Olivet, director tècnic de l'empresa, van anunciar la creació d'una nova aplicació per a tots els dispositius electrònics.

Des de la plataforma (que és compatible amb iOS i Android), els usuaris poden accedir a una cinquantena de canals nacionals i internacionals en obert. A banda de la programació gratuïta, hi ha una part Premium des d'on es poden veure canals com ara Fox, MTV, Comedy Central i Nickelodeon, entre d'altres.

"Actualment tenim una graella de continguts similar a la que tenen els grans operadors", va assegurar Bautista. La clau per competir contra tres grans gegants? Una bona atenció al client. La directora comercial va subratllar que amb el nou pas es vol respectar la base sobre la qual han crescut . "Una atenció personalitzada amb els nostres clients, que és el que més es valora perquè és directa i sense intermediaris", va remarcar Bautista.

L'empresa, que ha anunciat que el preu del servei serà molt competitiu, es converteix així en l'únic operador local que oferirà els partits de primera divisió, la Copa del Rei i la Champions League. L'acord entre Fibracat i Mediapro consisteix en la retransmissió de vuit partits per jornada sempre amb el FC Barcelona i el Reial Madrid, així com el primer clàssic de la Lliga i la Copa del Rei.

Fibracat és actualment una de les opcions més importants a la comarca del Bages quant a serveis d'Internet, telefonia fixa i mòbil i TV on-line. A curt termini, la meta és sortir del Bages, però més endavant es vol arribar a tot Catalunya, cap al 2020. "De cara a l'any vinent, l'objectiu és ampliar a noves comarques. El que sempre hem dit és que l'objectiu per al 2020 és arribar a tot Catalunya", va recordar Meritxell Bautista.