L'Ajuntament de Manresa oferirà a les persones usuàries de Serveis Socials que han obtingut una ajuda econòmica que donin suport en alguna activitat o projecte que es desenvolupi en alguna entitats de Manresa o en el propi Ajuntament. Es tracta del programa Entre Tothom que té com a objectiu promoure la inclusió de les persones usuàries dels Serveis Socials municipals. El projecte l'impulsa l'Ajuntament de Manresa i el gestiona la Fundació Apip-Acam.

La idea d'Entre Tothom és que els usuaris participin en les activitats d'entitats de la ciutat per fomentar la seva relació amb l'entorn, ampliar la seva xarxa social i promoure la seva implicació social i comunitària. Actualment hi ha 32 entitats a Manresa que col·laboren activament en el projecte. Des de la seva creació el 2012 hi han participat 800 usuaris de Serveis Socials.

El programa fa de pont entre la persona interessada i motivada per col·laborar en alguna entitat de la ciutat, i aquesta. En fa l'acompanyament i seguiment fins que l'usuari de Serveis Socials ja s'hi integra totalment. L'Ajuntament ha renovat el conveni amb la Fundació Apip-Acam per continuar el projecte.

Entre les entitats que hi participen hi ha associacions de veïns, fundacions d'àmbit sanitari, entitats socials o associacions de comerciants. Les persones derivades de Serveis Socials prenen part en les activitats pròpies de l'entitat, que en alguns casos són organitzar les festes del barri o en altres donar suport logístic a esdeveniments propis de la ciutat com la Transèquia, la Manresa Solidària o la Setmana dels Drets dels Infants.

A la renovació del conveni entre Ajuntament i Apip-Acam, la regidora d'Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària, ha assegurat que l'objectiu de Serveis Socials "no es limita a donar ajudes", sinó també "acompanyar a les persones perquè surtin de la seva situació", i Entre Tothom va en aquesta línia.

Per part de la Fundació Apip-Acam, Natxo Pardo, assegura que és un projecte "molt innovador", ja que els usuaris de Serveis Socials tenen una "participació activa" i una "acció positiva" sobre el teixit social de la ciutat. Segons la seva opinió, el projecte té una transcendència molt important per a la ciutat i transforma "en positiu" una persona que rep ajuda dels Serveis Socials. A més a més "trenca estereotips de la imatge que es té dels usuaris dels Serveis Socials".

La responsable d'Entre Tothom, Iolanda Marco, ha explicat que un 10 % de les persones derivades de Serveis Socials s'acaben quedant col·laborant a l'entitat, i ha animat a més associacions a adherir-se al projecte. Aquest es va posar en marxa el 2012, i des d'aleshores hi han pres part 800 usuaris de Serveis Socials. Aquest 2016 ja són 108.

La Fundació Apip-Acam, l'encarregada de gestionar el projecte, és una entitat sense ànim de lucre que fa més de 30 anys que treballa en l'àmbit social i comunitari. Forma part de la Xarxa d'Inclusió Social promoguda per l'Ajuntament de Manresa.