De 16.910 persones el curs 2014-2015 a 29.353 el curs 2015-2016. Els usuaris del servei d'autobús que fa el trajecte de Manresa a la UAB gairebé s'han multiplicat per dos d'un curs, el 2014-2015, a l'altre, el 2015-2016. La causa, l'increment dels viatges.

Després de fer l'ampliació com a prova pilot al llarg d'aquest curs, "i atès que ha estat ben rebuda, es mantindrà de cara als propers cursos", va informar l'Ajuntament.

L'ampliació del servei es va posar en marxa el 14 de setembre del 2015 per millorar l'oferta de transport dels estudiants que es desplacen fins a l'Autònoma, i va passar de dos a cinc serveis diaris. L'Ajuntament i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat van acordar l'ampliació del servei. Fins aleshores hi havia dues expedicions diàries, una d'anada al matí, que sortia de Manresa a les 6 i 50 minuts, i una de tornada al migdia, que sortia de la UAB a 2/4 de 3. A partir del setembre, es van posar en servei tres expedicions més: una al matí, que surt de Manresa a les 7 i 20 minuts, i dues més, que donen servei als estudiants de la tarda, amb sortida de Manresa a la 1 i 35 minuts i tornada de Bellaterra a les 7.

A Manresa, tots els autobusos tenen parada a la plaça de Valldaura i a l'estació d'autobusos.

L'Ajuntament va destacar que "els resultats han demostrat que l'aposta ha estat positiva" i que "la voluntat és que aquesta millora doni resposta a les necessitats dels estudiants universitaris de Manresa i comarca que es traslladen a Bellaterra, i fomenti la utilització del transport públic".