Les festes dels Comtals organitzades per l'associació de veïns del barri van començar ahir amb cinema a la fresca per a tota la família i continuaran durant tot el cap de setmana.

Avui al matí serà el torn dels més petits. A 2/4 d'11 hi haurà jocs infantils al racó dels til·lers, i a les 11, una "guerra" d'aigua. El matí acabarà amb un vermut de germanor amb pica-pica per a tothom al local de l'associació de veïns, cap a 2/4 d'1. El pregó de festa major serà a les 9 del vespre a la pista. Per acabar el dia, a partir de les 23h, hi haurà un ball a la pista fins ben entrada la nit a càrrec del DJ Alexander Main, amb música variada per a totes les edats.

Demà diumenge, se celebrarà la tradicional missa a les 11 del matí a l'ermita de Sant Jaume. A la mateixa hora, el carrer Cascall es convertirà en un tobogan d'aigua gegant per a petits i grans. Cap a la 1 del migdia es farà un vermut al local social de l'associació de veïns. A les 8 del vespre, a la pista, tindrà lloc l'espectacle de varietats amb l'artista Karla Show per acomiadar les festes fins l'any vinent.