L'escola Valldaura de Manresa, que va entrar en funcionament el curs 2009-2010, es prepara per iniciar el seu vuitè curs en cargoleres.

L'Ajuntament de Manresa ha informat que la Generalitat ha començat els treballs d'adequació dels terrenys de l'escola Valldaura per instal·lar-hi un nou mòdul prefabricat. Per facilitar l'accés dels vehicles de l'obra a les instal·lacions, es prohibirà part de l'estacionament situat entorn a la porta d'accés a l'escola pel carrer del Dos de Maig.

La Generalitat de Catalunya és l'encarregada de l'execució d'aquests treballs, que es preveu que tinguin una durada d'unes sis setmanes. L'escola Valldaura era l'últim centre educatiu que s'havia obert a la ciutat fins que el curs passat es va posar en marxa un grup de P3 en una ala de l'antiga seu del Centre Tecnològic de Manresa (CTM), al número 11 de la plaça Bages, amb l'objectiu que esdevingui el nucli d'una nova escola pública.

A l'antic edifici del CTM, la Fundació Universitària del Bages ha invertit a l'entorn de mig milió d'euros per convertir-lo en la FUB2 i tenir espai per ampliar la seva oferta formativa.