Bon paper dels Tirallongues al Millàs, abans d'encarar la Festa Major

La colla manresana van compartir cartell amb els castellers del Riberal i els de Figueres

11.08.2016 | 12:25
El 5 de 7 que van aixecar els manresans a la Catalunya Nord.
El 5 de 7 que van aixecar els manresans a la Catalunya Nord.

El passat dissabte a la tarda els Tirallongues de Manresa van fer una actuació molt bona a Millàs amb motiu de la Fira d´aquesta localitat del Rosselló, juntament amb els Castellers del Riberal i els Castellers de Figueres.

Passaven uns minuts de les 5 de la tarda quan les 3 colles participants van encetar l´actuació amb uns quants pilars de 4, els Castellers del Riberal en van descarregar 3 de simultanis i els Tirallongues i els Castellers de Figueres 2 de simultanis cada colla.

Els manresans que portaven una actuació composta de 3 castells de 7 i mig, van començar amb el 3 de 7 amb agulla, en segona ronda van descarregar el 5 de 7 (el primer 5 de 7 que es descarrega a Millàs) i en tercera ronda un 4 de 7 amb agulla; 3 castells descarregats amb la solvència i l´autoritat que els manresans acostumen a donar últimament en les seves actuacions. Per acabar van descarregar un pilar de 5 lleuger, en vistes a posar-hi un pis més.

Els Castellers del Riveral van obrir plaça amb un 3 de 7, en segona ronda van descarregar un 4 de 7 i en tercera ronda un 4 de 7 amb agulla; per acabar els del Rosselló van descarregar un vano de 5. Els Castellers de Figueres van descarregar en primera ronda un 3 de 7, en segona ronda un 4 de 7 i en tercera ronda van carregar una torre de 6 que a la descarregada va fer llenya¸els de l´Alt Empordà van acabar l´actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Ara els Tirallongues agafen una setmana i mitja de vacances i el 19 d´agost tornen als assajos ja que cal acabar de preparar bé l´actuació de Festa Major, una actuació que es preveu amb molta expectació ja que tota la temporada s´ha anat treballant el 4 de 8, un castell que la colla manresana ja va carregar en una ocasió però que no ha aconseguit descarregar mai. Els assajos de la setmana de Festa Major han d´acabar de definir els castells proposats pels Tirallongues en aquesta actuació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Els estudiants en un dels exercicis al llarg del camí ignasià
Estudiants d´ESO experimenten l´espiritualitat del camí ignasià

Estudiants d´ESO experimenten l´espiritualitat del camí ignasià

Un grup d'alumnes de l'escola FEDAC va fer el darrer tram del camí ignasià entre Castellgalí i...

Minimarató de reanimació cardiopulmonar amb 1.400 alumnes

Nens i joves de primària, ESO i cicles de grau superior aprendran a fer anar un desfibril·lador

Ple de Manresa: aprovat per unanimitat batejar amb el nom d´Andreu Vivó la sala de gimnàstica artística del Vell Congost

Ple de Manresa: aprovat per unanimitat batejar amb el nom d´Andreu Vivó la sala de gimnàstica artística del Vell Congost

En la sessió d'aquest dijous també s'han acordat els canvis a Aigües de Manresa mentre els...

Alumnes d´ESO de Manresa experimenten l´espiritualitat del Camí ignasià

Alumnes d´ESO de Manresa experimenten l´espiritualitat del Camí ignasià

Estudiants de secundària participen en un itinerari amb activitats de meditació i gestió de les...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema