El portal holandès d'arquitectura i disseny Archello ha inclòs els blocs de pisos promoguts per la societat municipal Fòrum al sector Montserrat de Manresa en la seva llista d'edificis de referència. Segons els arquitectes d'Archello, la intervenció realitzada contribueix a donar ritme i personalitat a la via de Sant Ignasi, que consideren que serà "l'accés a la ciutat del futur".

La plataforma ha dedicat un apartat a aquests blocs residencials a la seva pàgina web i n'ha destacat, sobretot, el seu disseny i la manera com s'integra amb la resta de blocs que els envolten.

Entre els aspectes que més valoren hi ha la seva habilitació mediambiental a l'hora d'optimitzar els recursos d'aigua i per la manera com aïlla el fred i la calor per tal de ser el més còmode possible per als seus habitants.

També consideren que els seus característics tons grocs, verds i marrons de la façana l'integren perfectament en el seu entorn i assimilen les seves irregularitats amb la gran varietat de mides i formes de la ciutat antiga que l'envolta.