Potenciar el desplaçament en transport públic urbà durant els dies de la festa major és l'objectiu de la campanya "Per la festa major, deixa el cotxe a casa... i vine en bus!". Hi haurà un servei gratuït des del divendres dia 26 fins el dilluns dia 29, d'1/4 d'11 de la nit a les 4 de la matinada, i es reforçarà el servei el diumenge 28 per anar al castell de focs del parc de l'Agulla.

El servei del bus nocturn començarà a ¼ d'11 de la nit, quan s'acabi el servei regular, i finalitzarà a les 4 de la matinada. Realitzarà el recorregut del servei dels dies festius de la L6 i la L7, Balconada i Parada, amb una freqüència de pas per parada de 30 minuts. Dissabte, però, la parada del centre de la ciutat serà a Valldaura perquè es tallaran tots els accessos a la Muralla del Carme, que es convertirà en una gran illa només per a vianants. La resta d'hores funcionarà el servei habitual.

El diumenge de festa major es reforçaran la línia L6 i L7 del servei de festius amb un segon autobús. La freqüència de pas serà de 30 minuts.

Per fer més àgil la mobilitat cap el parc de l'Agulla en motiu del castell de focs, el servei del transport públic urbà farà parada a l'avinguda dels Dolors-Alcalde Prunés. des d'aquí l'usuari del bus urbà podrà enllaçar amb l'itinerari habilitat per als vianants per anar a l'Agulla. El servei funcionarà tant a l'anada com a la tornada.

La novetat d'aquest any és que Bus Manresa realitzarà un servei gratuït amb 2 vehicles que recolliran les persones que ho vulguin a la parada Alcalde Prunés i els durà al centre de la ciutat a ¾ d'11 de la nit. Aquest servei s'afegeix al del bus nocturn.