De local d'oci nocturn a espai d'exposició i venda de vehicles. Han passat vint-i-tres anys des que l'antiga sala Atangia va tancar les seves portes. A partir del mes d'octubre està previst que torni a obrir-les, aquesta vegada reconvertida en un nou concessionari de vehicles de l'empresa Manresauto, que comercialitza marques del grup italià Fiat. L'edifici acollirà una nova exposició de cotxes de les marques Alfa Romeo i Jeep, que per primera vegada tindran un espai d'exposició propi a Manresa.

La discoteca Atangia va esdevenir un popular punt de trobada de gent jove de Manresa i del Bages. Des de la inauguració la nit de cap d'any del 1972 i fins al començament de la dècada dels noranta va ser un puntal de l'oci nocturn juntament amb altres locals com Peter's o Lord King.

Els evidents signes d'obres que hi ha en l'actualitat a l'entrada podien portar a pensar que es treballava en un nou local d'oci nocturn. Però res més allunyat de la realitat. Les tasques d'adequació, que ja s'han iniciat, han de servir per canviar les parets tapiades i les llums de discoteca per uns grans finestrals i vehicles.

Aquest no és el primer canvi que es produeix al local, però sí que és el més dràstic. Des que Atangia va obrir les portes, la sala ha canviat de nom en nombroses ocasions. A partir del 1993, quan va tancar la mítica discoteca, l'immoble es va transformar en la sala Infinit i més tard en Digit. Finalment, serà un concessionari d'exposició i venda de vehicles al carrer contigu en el que se situa l'actual edifici de Manresauto, al carrer Rubió i Ors.

La metamorfosi del local deixa orfe una generació de nostàlgics que cada any celebraven una trobada per recordar els moments viscuts a la discoteca Atangia.