Lleida ha valorar el Camí Ignasià dins de les seves accions de promoció de la ciutat com a destinació de turisme cultural amb la senyalització del camí al seu pas per la ciutat. La ruta s'ha marcat amb una dotzena de plaques de ceràmica que identifiquen el recorregut, gravades amb un sol, la imatge del camí ignasià.

Les plaques estan instal·lades al pont dels Instituts, a l'estació d'autobusos, als Maristes, al carrer de Sant Antoni, a la catedral nova, a la capella del Peu del Romeu, a la plaça de la Paeria, al pilar del General -situat als perxes de Dalt- i a l'Arc del Pont.

L'alcalde accidental i regidor responsable de Turisme, Rafael Peris, ha remarcat que la senyalització del camí és un atractiu turístic més a la ciutat. "Lleida és un dels punts estratègics d'aquesta ruta, identificada ara també amb les plaques que es troben des del poble on va néixer el sant, Loiola, fins a la cova de Manresa, passant per la capital del Segrià", ha dit.

Lleida pertany a la Xarxa Catalana de municipis i ens del Camí Ignasià, que fa la promoció del camí per donar-la a conèixer arreu recreant la ruta que va seguir sant Ignasi des del País Basc fins a Manresa. Entre les accions previstes per la Xarxa aquest 2016-2017 hi ha diferents press trip (viatges de premsa) a la tardor, un reportatge sobre el camí ignasià a la revista Catalunya Experience i la presentació del camí a les fires nacionals i internacionals a través de l'Agència Catalana de Turisme.