L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Patí Manresa, Carles Compte, han signat aquest migdia el conveni regulador de la llicència d´ocupació temporal d´ús privatiu del pavelló del Pujolet a favor d´aquesta entitat esportiva manresana per a entrenaments i partits dels seus equips de patinatge i hoquei patins. L´acte ha comptat amb la presència del regidor d´Esports de l´Ajuntament, Jordi Serracanta.

La llicència d´ocupació temporal serà vigent durant el període de dos anys, exhaurit aquest termini, la llicència podrà ser prorrogada de forma expressa, per acord de les dues parts i períodes anuals, per un màxim de 4 anys.

El Club Patí Manresa va néixer el desembre de 2004 i va ser oficialment enregistrat en el Consell Català de l´Esport a l´abril de 2005. Comença la seva activitat en la pista coberta del barri de la Font dels Capellans. En la temporada 2007/08 el Club s´obre més al món del patinatge i crea una nova Secció de Patinatge Artístic. La temporada 2010/11 el Club trasllada la seva activitat al pavelló municipal del Pujolet.