Amb el d´avui serà el cinquè any consecutiu que la Muralla del Carme i de Sant Domènec queden tallades per la festa major. Avui, entre les 6 de la tarda i les 2 de la matinada, hi quedarà interromput el trànsit de vehicles. Serà, alhora, la segona edició en què l´oferta gastronòmica de les food trucks omplirà l´espai lliure de trànsit, després de dues edicions, les primeres, en què la manca de contingut havia restat interès a la iniciativa.

Ahir, una quinzena d´aquestes caravanes ja van omplir el Pati del Casino. En un escenari, a quarts de 9 del vespre, nou persones s´havien apuntat per demostrar les seves habilitats vocals a l´Open Mic.

Avui es tallarà el trànsit de vehicles a partir de les 3 de la tarda i fins a les 8 del matí de demà. En concret, es tallarà a la Muralla del Carme i a la de Sant Domènec, entre la carretera de Vic i la de Cardona. Al carrer de Guimerà, entre Esquilets i Muralla; el carrer Jaume I, el Nou i l´accés del Passeig a la Muralla. Com a resultat, els vehicles es desviaran. Els que circulin per la carretera de Vic es desviaran en direcció a la plaça dels Infants, on podran dur a terme el canvi de sentit per retornar a la carretera de Vic en direcció sortida ciutat. Els que circulin per la carretera de Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per la Muralla de Sant Domènec en direcció a la plaça de Valldaura. I els que circulin per la Muralla de Sant Domènec en direcció al centre ciutat, per la carretera Cardona en direcció sortida ciutat. Hi haurà afectacions a usuaris de guals permanents i del bus urbà i interurbà.