Amb un missatge optimista per la bona acollida de les dues edicions celebrades fins ara, es va presentar, aquest dimecres al migdia, la 3a FiraStiu, un esdeveniment que aquest diumenge aplegarà a l'avinguda de l'Abat Oliba més de 30 parades de comerços manresans, actuacions de zumba i dansa i inflables per als més petits. Com a novetat, hi haurà un circuit per a gossos obert a tothom, que s'aprofitarà per difondre un missatge de civisme entre les persones que tenen mascota. I, com a cirereta del pastís, la presentació del nou equip del Bàsquet Manresa complet.

Dimecres, van presentar l'esdeveniment Jaume Pont i Joan Tomasa, president i vicepresident segon de Manresa+Comerç (el nom comercial de la UBIC), respectivament; Esther Boniquet, dinamitzadora comercial de l'ens; Joan Calmet, regidor de Comerç en funcions; Jaume Arnau, president del Bàsquet Manresa; i Raül Aranda, representant de Dog Educat.

Calmet va subratllar la bona acollida de les iniciatives impulsades per Manresa+Comerç, com la fira de diumenge i el Shopping Night, malgrat els temps que corren, cosa que, al seu entendre, demostra la importància de tirar endavant projectes "sí o sí". Pont va comentar que la voluntat és convidar la ciutadania a moure's més enllà del centre comercial tradicional. Per part seva, Arnau es va mostrar il·lusionat amb una cita en la qual s'estrenarà com a president del Bàsquet Manresa i ho va aprofitar per animar la ciutat a assistir al partit de presentació que se celebrarà el proper 15 de setembre.

La 3a FiraStiu a l'avinguda de l'Abat Oliba (zona Bases de Manresa) començarà a partir de les 11 del matí i s'allargarà fins al vespre.