Jaume Arnau assumirà dimecres vinent, en un un ple extraordinari que tindrà lloc a 2/4 de 2 del migdia, el càrrec de regidor de l'Ajuntament de Manresa i s'incorporarà al grup municipal de CDC, que governa la ciutat juntament amb el grup d'ERC.

Jaume Arnau, que figurava a l´onzena posició de la llista de CiU en les eleccions municipals del maig de 2015, va confirmar fa unes setmanes la seva voluntat d´accedir a ocupar la vacant que la marxa del regidor Antoni Llobet va deixat en el grup municipal de CDC. Elisabet Descals, que ocupava el desè lloc de la llista i a qui li hauria pertocat assumir el càrrec, va comunicar que renunciava al seu dret a obtenir la condició de membre corporatiu de l´Ajuntament de Manresa per motius personals.

En el Ple Municipal del 21 de juliol passat es va concretar la renúncia com a regidor d´Antoni Llobet, que es va comunicar a la Junta Electoral Central, juntament amb la d'Elisabet Descals. L'Ajuntament de Manresa ha rebut aquest dijous, dia 1 de setembre, la credencial de regidor d'Arnau que ha expedit aquest organisme electoral.

Dimecres que ve, Jaume Arnau assumirà el seu nou càrrec de regidor i properament es concretaran les seves funcions en l'equip de govern municipal, així com la reorganització interna del govern després de la marxa del regidor Antoni Llobet, que era segon tinent d'alcalde, regidor d'Habitatge i portaveu del govern.