L'escola popular impulsada per la PAHC farà classes de repàs a 32 infants

Les famílies interessades es poden adreçar als baixos del bloc del carrer Sobrerroca, el 20, 21 i 22 de setembre

10.09.2016 | 07:37
Imatge de la presentació de l´escola de repàs popular de la PAHC
Imatge de la presentació de l´escola de repàs popular de la PAHC

L´escola de repàs popular impulsada per la Plataforma d´Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) i ubicada als baixos del bloc ocupat del carrer Sobrerroca de Manresa està a punt de veure la llum. Després de mesos de feina –assemblees, recollida de material, crides per tenir mestres, etc.– el proper 10 d´octubre l´escola obrirà les portes. I ho farà atenent 32 infants, que faran classes en grups de vuit com a màxim. Així ho ha explicat a aquest diari Lila Corominas, una jove santpedorenca que des que va conèixer el projecte s´hi va involucrar a fons.

Corominas ha detallat que totes les famílies que estiguin interessades en rebre els serveis de l´escola popular han d´adreçar-se al mateix centre –al carrer Sobrerroca, número 12– en horari de 9.30h a 12.30h o de 17h a 20h els dies 20, 21 o 22 de setembre per realitzar les inscripcions.
Aquesta setmana els impulsors de l´escola estan realitzant unes jornades de treball (avui i demà de 10h a 13h i de 16h a 20h i dijous, de 16h a 20h), obertes perquè tothom qui ho vulgui doni un cop de mà acabant d´enllestir el local, que constarà d´una aula i un espai de logopèdia, que també servirà per fer acompanyaments personals.

També han organitzat una recollida de material escolar que tal i com assegura Corominas ha tingut «una molt bona resposta. Hem rebut material fungible, com ara bolígrafs, llapis de colors, llibretes; i taules, cadires i escriptoris». El projecte ha tingut una bona acollida ja que «diverses persones, entitats i col·lectius ens han donat suport»; i l´Ajuntament, a través «del Comissionat de Centre Històric, també s´ha posat en contacte amb nosaltres».

El centre engegarà el 10 d´octubre i tindrà deu persones que faran de mestres «acompanyants», a més d´una logopeda i una contacontes. Aquestes persones que s´han ofert a fer les classes de repàs tenen, segons apunta Corominas, «un perfil bastant divers. En general som gent jove, alguns estudien i d´altres, treballen; i també hi ha persones de mitjana edat que treballen». L´escola obrirà cada dilluns i dijous de 17.30h a 18.45h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Dijous es presentaran els resultats del Programa Fifty-Fifty a la FUB

El programa té per objectiu la prevenció de les malalties cardiovasculars

La manresana Pymsaforest, sancionada per saltar-se la normativa sobre soroll

La manresana Pymsaforest, sancionada per saltar-se la normativa sobre soroll

L'Ajuntament multa la companyia amb 7.501 euros per no fer un control periòdic d'immissió i li...

El psiquiatre Pere Bonet obre el nou curs del Pol de Cultura

Bonet oferirà avui una conferència sobre "Què és això de la Salut Mental"

CCOO signa el pacte de ciutat per a la promoció econòmica

El sindicat no va signar el juliol perquè estava immers en un procés participatiu intern

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema