El correfoc clourà avui al vespre la festa major fent esclatar 240 quilos de pirotècnica al centre històric de la ciutat. Serà el punt final de 10 dies de festa durant als quals s'han celebrat més de 300 activitats. Va començar el 20 d'agost amb el tradicional correaigua organitzat per Xàldiga, com el correfoc d'avui.

La cercavila de foc, un dels actes que congreguen més gent, començarà a 2/4 del vespre a la plaça Major. A partir d'aquí iniciarà el seu recorregut tradicional. Baixarà pel Sant Miquel, carrer de les Piques, plaça d'en Creus, Arbonés, plaça Montserrat, carrer Santa Maria, plaça Gispert, Vilanova, Plana de l'Om (on hi haurà una cascada de foc), carrer Nou, Metge Planas, plaça Pedregar, carrer Pedregar, plaça del Carme, Cap del Rec i novament plaça Major, on hi haurà la moscada final.

Els organitzadors recorden que cal portar roba i calçat adient, com peces de cotó de màniga llarga, coll tancat, barret, mocador per protegir-se del fum i sabates lligades.

Cap a 2/4 d'1 de la nit és previst que començi el ball del correfoc, que enguany anirà a càrrec del grup Séptimo A. Presentarà el seu nou disc, Mundo normal.

Per a avui hi ha altres activitats festives i lúdiques com un concert vermut al primer tram del Passeig a les 12.30; l'espectacle Balambambú a càrrec de Pentina el gat, a les 6 de la tarda a Sant Domènec, i balls en línia a Crist Rei, també a partir de les 6 de la tarda.

El mític Dúo Dinámico actuarà al teatre Kursaal, i a 2/4 de 8 hi haurà ball de festa major a Sant Domènec amb la cobla Marinada. Al vespre, ball, també, al bar Plaça i al Quiosc del Mig.