140 joves francesos participen des d'aquest dilluns en les jornades d'adaptació a la vida universitària i a les classes a UManresa-FUB. En aquesta tercera edició, les jornades tenen el suport d'una sociòloga que treballarà la integració dels joves francesos a la vida universitària i ciutadana. Els nous estudiants s'afegeixen als 200 alumnes francesos que estudien a UManresa, la majoria del grau en fisioteràpia.

Els 140 estudiants s'incorporaran a les aules per fer el primer curs de logopèdia, de fisioteràpia o de podologia a partir del dia 19 de setembre i durant dues setmanes seguiran classes de català i de castellà i classes bàsiques relacionades amb els seus estudis. L'objectiu és que, quan comenci el curs, els alumnes francesos s'adaptin amb més facilitat al seguiment de les classes, tant pel que fa al coneixement de la llengua com a continguts específics bàsics de les matèries que hauran d'estudiar.

El 29 de setembre s'ha organitzat una fira per donar a conèixer entre tots els universitaris entitats culturals i esportives del territori a les quals es podrien afegir.