El sorteig del creuer per la Mediterrània que cada any regalen Quin Passeig i Viatges Masanés entre els clients de les terrasses del Passeig de Manresa ja té guanyador. La butlleta escollida en el sorteig va ser la d´Antonio Herrera, que ha rebut el premi de la mà de Pere Masanés, propietari de Viatges Masanés.

Durant tot l´estiu, els clients de les terrasses han pogut omplir una butlleta amb les seves dades personals i dipositar-la als termòmetres gegants instal·lats als bars Xaloc i Plaça. El premi consisteix en un creuer de 4 dies amb sortida des de Barcelona visitant les ciutats de Savona i Civitavecchia. Amb el sorteig del creuer, Quin Passeig dóna per acabada la seva vintena temporada durant la qual s´han programat activitats gastronòmiques, tallers infantils i d´altres propostes per animar les terrasses del Passeig.

Malgrat això, terrasses continuaran en funcionament almenys fins a principis del mes d´octubre i mentre la climatologia ho permeti. Precisament es tracta d´unes dates en què la ciutat de Manresa acull esdeveniments importants com el Festival Màgic del dissabte 17 de setembre, la Shopping Night l´1 d´octubre o la Fira Mediterrània, del 6 al 9 d´octubre.