Vist i no vist. En un ple extraordinari que amb prou feines va durar cinc minuts, el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, va prendre ahir possessió com a nou regidor de l´Ajuntament de Manresa. Forma part del grup municipal de Convergència, ara PDC, i substitueix el buit que va deixar el fins ara portaveu de l´equip de govern i regidor d´Habitatge, Antoni Llobet, per dedicar-se en exclusiva a la Secretaria General del departament d´Ensenyament. Arnau era onzè a les llistes de CiU.

Va prometre el càrrec, i avui es faran públiques les seves responsabilitats al consistori, així com la reorganització interna del govern municipal, format per Convergència i Esquerra, després de la marxa de Llobet.

L´únic punt de l´ordre del dia del ple era la presa de possessió d´Arnau. Després de prometre el càrrec, Valentí Junyent li va imposar la medalla de regidor i va donar la paraula als grups municipals. De l´oposició només va intervenir Jordi Masdeu, de la CUP, per assegurar que es posicionaran quan se sàpiguen les noves atribucions d´Arnau al govern.

Per Esquerra, Mireia Estefanell li va donar la benvinguda, i li va desitjar molts encerts, igual que va fer Jordi Serracanta per Convergència. «Estem convençuts de les teves capacitats i de la teva voluntat de servei a la ciutat i al país», va dir.

Al públic només hi havia una persona. Un berguedà company de feina d´Arnau.