Manresa contractarà una desena de joves amb títols universitaris i de FP

El consistori oferirà contractes de pràctiques, remunerats i amb cotització a la Seguretat Social

22.09.2016 | 11:14

L'Ajuntament de Manresa incorporarà el 15 de novembre al voltant d'una desena de joves universitaris o amb graus de formació professional en el marc de la convocatòria del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat, que permet contractar en pràctiques joves amb titulació, inscrits al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Concretament es tracta de contractes laborals en pràctiques amb característiques comuns als contractes de feina com són la retribució econòmica, la cotització a la Seguretat Social i el règim de dret laboral i tributari. Els contractes tindran una durada de sis mesos i seran de jornada completa.

Per poder formalitzar els contractes és totalment obligatori que els joves siguin aturats i estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Els perfils previstos són els de joves qualificats, en el sentit que han d'estar en possessió d'una titulació universitària o de formació professional, però que no hagin pogut gaudir encara d'una experiència laboral directament relacionada amb la titulació obtinguda. Amb aquesta acció els joves podran adquirir experiència desenvolupant unes funcions directament relacionades amb les competències tècniques pròpies dels estudis que hagin cursat.

Aquells joves que encara no estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil poden trobar informació sobre el procediment d'inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat i presencialment, tant a la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa (Muralla Del Carme, 17), com a l'Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades, Carrer de Sant Blai, 14), en horari de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 i de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

CCOO s´afegeix al Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social

El Pacte de Ciutat va ser signat el 18 de juliol passat per grups polítics i agents socials i...

El teatre Kursaal rebrà el 2 d´octubre un cicle que uneix música clàssica i solidaritat

El teatre Kursaal rebrà el 2 d´octubre un cicle que uneix música clàssica i solidaritat

Els benefici es destinaran als programes de família i infància de Càritas Arxiprestal de Manresa

Jordi Cussà, proper protagonista del cicle Pessics de Vida

Jordi Cussà, proper protagonista del cicle Pessics de Vida

L´escriptor Jordi Cussà serà entrevistat per Dolors Clotet, periodista de Regió7

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema