Aquesta és la Setmana de la Gent Gran a Manresa i entre els actes programats hi ha accions sorpresa per mostrar que es pot envellir de forma passiva o activa i aquesta segona opció és més engrescadora.

Aquest dilluns, membres de la coral Rosella de Cots, Guix i Pujada Roja van pujar al bus i davant la sorpresa dels usuaris van començar a cantar. Dimarts al matí, al mercat de la Sagrada Família, alguns alumnes dels grups de country line dance de l'associació de veïns i d'altres tallers que s'han apuntat a l'activitat van fer una actuació sorpresa. Dimarts a la tarda, la sorpresa va tornar a viatjar en bus i membres de la coral de l'Associació de Veïns de Valldaura van interpretar cançons.

Divendres al matí serà al mercat setmanal de la Mion, on la coral del barri interpretarà el seu repertori. Però la Setmana de la Gent Gran és molt més i aquest dilluns es van presentar públicament el conjunt d'actes que inclouen xerrades, caminades, un ball, un espectacle teatral, una exposició, una visita patrimonial i l'acte institucional de dijous.