L'Ajuntament de Manresa ha comunicat els canvis en el trànsit urbà de la ciutat que provocarà la propera edició de la Shopping Night, que es farà aquest dissabte a la nit. Malgrat que les activitats es concentraran en horari nocturn, els canvis en la circulació s'aplicaran de les 16h de dissabte a la 1 de la matinada de diumenge. També hi haurà canvis en el servei de bus urbà i interurbà.

Els actes principals de la Manresa Shopping Night es concentraran al centre comercial de la ciutat, en carrers com la Muralla del Carme, Àngel Guimerà i el passeig de Pere III.

Els principals canvis seran els següents. A partir de les 16h de dissabte es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Guimerà en el tram comprès entre el passeig de Pere III i la Muralla del Carme i al primer i al segon tram del Passeig, per la banda que comunica amb el carrer Guimerà.

Més tard, a partir de les 19.30h, el trànsit quedarà tallat al segon tram del Passeig, per la banda del carrer de Josep Maria Planes i a les muralles del Carme i de Sant Domènec, a més dels carrers de Jaume I, del Born, Nou i de la Canal.

Mentre duri el tall, el trànsit urbà es redirigirà de la següent manera. Els vehicles que circulin per ctra. de Vic en direcció a Muralla del Carme es desviaran en direcció a plaça Infants on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a ctra. de Vic en direcció sortida ciutat.

Els que ho facin pel passeig de Pere III a la plaça d'Espanya continuaran en direcció plaça Bonavista, o bé continuaran per ps. Pere III i es desviaran a carrer Canyelles direcció a carrer Circumval·lació.

Els vehicles que circulin per ctra. Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per Muralla Sant Domènec en direcció plaça Valldaura (accés pàrquings públics Sant Domènec i 4 cantons). Els vehicles que circulin per Muralla Sant Domènec en direcció a centre ciutat es desviaran per ctra. Cardona en direcció sortida ciutat.

Afectacions a les línies del bus

El servei de bus urbà és veurà afectat en les següents línies 1 - 2 - 3 - 4 - 5. La única que no es veurà modificada serà la L8.

Les modificacions dels recorreguts de les línies habituals afectades pels diversos tancament de trànsit es poden consultar les parades del servei, interior dels busos i a la web www.manresabus.com.

En el cas del bus interurbà, la línia Manresa - St. Joan de Vilatorrada: a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec i ctra. Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a St. Joan de Vilatorrada. La parada de la plaça dels Infants quedarà anul·lada.

En la línia Manresa - Barri del Xup, a partir de la plaça de Valldaura el servei continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec, ctra. Cardona, Dos de Maig, pl. Mil·lenari, ps. del Riu i Pont de Sant Francesc per recuperar el recorregut habitual en direcció al Barri del Xup. Les parades anul·lades seran les de la plaça dels Infants i de la plaça Valldaura en direcció al Xup. En substitució, s'habilitaran parades als carrers de Pompeu Fabra, Dos de Maig i davant les instal·lacions de la Policia Local.

Finalment, la parada de taxis es traslladarà al carrer Circumval·lació entre els carrers Puigterrà de Baix i Era Firmat.