Una vianant de 53 anys va resultar ferida dilluns a la nit a Manresa en ser assaltada per un atracador, que la va amenaçar a punta de pistola. L'home li va prendre amb violència la bossa de mà i va fugir corrents. Els Mossos investiguen l'autoria del robatori.

Els fets, segons han explicat fonts policials a aquest diari, van tenir lloc dilluns a 2/4 d'11 de la nit al carrer de Barcelona, a prop de la cantonada amb el carrer de Ginjoler. La víctima anava a buscar el seu cotxe, que tenia aparcat a la zona, quan, de cop i volta, va ser abordada per l'atracador, que la va amenaçar amb una pistola. Els Mossos no saben si es tractava d'una arma simulada o d'una pistola de foc real.

L'assaltant va donar un cop a la víctima, que va caure a terra, i li va prendre la bossa de mà d'una estrebada. A l'interior de la bossa, la dona hi tenia diners i el telèfon mòbil. Seguidament, el lladre va arrencar a córrer. Com a conseqüència del cop i de la caiguda, la vianant va resultar amb contusions a les costelles, segons les mateixes fonts policials.

Després que la víctima presentés la denúncia dels fets als Mossos d'Esquadra, l'àrea d'investigació de la comissaria manresana ha iniciat les indagacions per determinar la identitat de l'atracador. De moment, els Mossos no han practicat cap detenció.