Aquest diumenge dia 2 d´octubre Decathlon Manresa organitza per segona vegada una jornada en favor del medi ambient. L´esdeveniment, que és totalment gratuït i obert a tots els públics, forma part de les jornades d'accions ambientals que es realitzen en tots els centres Decathlon amb el lema "Ajuda'ns a cuidar el teu espai d'esport".

La jornada s'iniciarà a les 9h a la Protectora Aixopluc amb la realització de tres tallers a càrrec de l´associació Trenca, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per preservar i millorar el patrimoni natural. Els tres tallers consistiran en l'anellament d'ocells, la construcció de menjadores i el reconeixement de petjades.

Posteriorment, a les 11h, donarem el tret de sortida, a la mateixa Protectora Aixopluc, a la caminada per l´Anella Verda de Manresa amb la companyia dels gossos de la protectora i amb l'objectiu de recollir deixalles. La gent interessada en la jornada, tant pot assistir a les 9h o a les 11h a la mateixa Protectora Aixopluc.

Finalment, a les 13h, un cop finalitzada la caminada per l'Anella Verda, hi haurà un pícnic per a tots els participants amb la possibilitat d'escollir entre dos menús, un de normal i un de vegà.

Decathlon Manresa vol animar a tothom a participar en aquesta acció en favor del nostre entorn en la qual també hi haurà obsequis. La inscripció es pot realitzar a la mateixa recepció de Decathlon Manresa o bé trucant al telèfon d'atenció al client; 93 874 84 71