La Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM) ha incorporat José Luis Buenache a la direcció de la nova àrea de Desenvolupament Corporatiu. Buenache va ser regidor de Seguretat Ciutadana, Habitatge i Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa i després de la seva sortida de l'Ajuntament l'any 2011, va impulsar una cooperativa dedicada a promoure un envelliment actiu.

La Fundació sociosanitària atén usuaris de l'hospital de Sant Andreu, residències, centres de dia i ofereix serveis d'atenció a domicili i menjador social. Ha creat la Direcció de Desenvolupament Corporatiu per millorar el posicionament general de la FSSM i potenciar el contacte amb les entitats del sector, les institucions, les empreses i amb la societat.

Buenache és llicenciat en Dret i ha estat des del 2011 exercint en el sector com a Coordinador de Desenvolupament Territorial de la Fundació Amics de la Gent Gran i també com a soci cofundador de l'Associació Siena. De 2007 a 2011 va ser regidor a l'Ajuntament de Manresa.

La FSSM s'ha estrenat a les principals xarxes socials i compta amb perfils propis a Facebook, Twitter, LInkedin i Instagram per potenciar la relació amb institucions i usuaris.