La Fira de l´Aixada 2017 ja començat els preparatius de cara a la celebració de la 20a edició i ho fa fet amb la selecció dels actors i actrius que representaran els personatges centrals durant el mercat medieval de la festa de la Llum, que se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer de l´any que ve. El Centre Cultural el Casino va acollir ahir una reunió de la taula de coordinació artística formada per Ivan Padilla, Tàtels Pérez, Mireia Cirera i Sara Manzano, per donar a conèixer el noms dels actors seleccionats per a la nova edició.

Els actors són els següents: Sergi Gamisans (Rei Pere III); Irene Mas (reina Maria de Navarra); Lluis Barrera (Jaume Desfar); David Capsada (Ramon d´Iglesies); Eduard Plaza (Pere Molins); Joan Jordana (Degà); Àngel Monpó (Bisbe); Victor Cánovas (vilatà); Sebas Fernández (vilatà); i Gemma Gudayol (mare).

Les entitats començaran a treballar amb els seus respectius coordinadors artístics i els actors dels actes centrals de la Fira inclòs el Misteri realitzaran els assajos amb l´actriu Tàtels Pérez. Els actors del Misteri de la Llum es van estrenar l´any 2016 i per tant seran els mateixos al llarg de les dues properes edicions.