Fins al 20 d'octubre es poden fer les inscripcions anticipades a la Marxa per l'Anella Verda, que se celebrarà el diumenge 23 d'octubre amb la caminada curta, la caminada llarga i una pedalada BTT. La sortida i l'arribada serà a la zona esportiva del Congost, amb

una previsió de 800 participants.

Les inscripcions anticipades es poden fer per internet a l'adreça www.anellaverdamanresa.cat o bé presencialment a les oficines de Turisme de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 10. De dilluns a dijous de10 a 14 h; divendres i dissabtes, de10 a 14 h i de17 a 19 h, i diumenges i festius, de10 a 14 h.).

El preu de la inscripció anticipada és de 6 euros les persones no federades; 4 euros els federats a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya o a la Federació Catalana de Ciclisme. En aquest cas, caldrà donar el número de llicència en el moment de la inscripció i presentar el carnet el dia de la marxa. També hi haurà un preu de 10 euros el Pack Familiar (1 adult + 1 menor fins a 16 anys).

El mateix dia de la prova, en cas que no s'hagin esgotat les previsions de 800 participants, es podran fer inscripcions a la taula de lliurament de dorsals.