Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han denunciat deficiències en el servei d'autobús fins a Bellaterra, que sovint fa curt i no pot encabir tots els usuaris. És habitual que hi hagi passatgers asseguts a terra i en alguna ocasió, com ahir, que no puguin ni pujar-hi perquè va totalment ple.

Segons els estudiants, aquesta situació es dóna en els viatges d'anada a la universitat, quan hi ha persones que es queden sense seient. Usuaris del servei de bus reclamen una ampliació dels horaris i del nombre d'autobusos.

Segons el testimoni d'una usuària del servei, aquest dimecres hi va haver un canvi de vehicle perquè havien entrat 74 persones en un autobús de 60 places i encara en quedava una desena a fora. Això va provocar que algunes persones baixessin de l'autobús. Tot i així, en el segon autobús, també hi va haver gent que va quedar sense seient.

"Anar en autobús és més ràpid i còmode que el tren, però ens trobem amb un problema d'horaris i de qualitat perquè hi ha gent que ha de quedar dreta", afirma una estudiant de la UAB. També explica que el curs passat es donava la mateixa situació, i per aquest motiu, va presentar una reclamació a l'estació d'autobusos, que no ha tingut cap efecte.