Topada entre els representants dels treballadors de l'Ajuntament de Manresa i el govern municipal. La Junta de Personal i Comitè d'Empresa del consistori ha anunciat que durà a terme actes reivindicatius perquè no s'ha dut a terme la valoració de llocs de treball tal i com s'havia previst.

En una nota informativa, el comitè afirma que ja fa molts anys que "ens trobem en un estat de precarietat laboral inacceptable" a causa de les retallades i el mal estat de les infraestructures on es treballa. Expliquen que "la gota que ha fet vessar el got" és que la valoració de llocs de treball per definir les funcions de cada personal municipal que es va iniciar el setembre no s'ha fet correctament, i la Diputació de Barcelona, que és qui supervisa aquestes tasques, ha indicat a l'Ajuntament de Manresa que l'ha de fer de nou.

Segons el comitè, el govern els hi ha comunicat que fins el novembre no s'hi tornarà a posar a treballar en aquest tema i que no creu que sigui un tema prioritari. En opinió dels representants dels treballadors, el consistori "l'equip de govern està posposant la realització i l'aprovació de la valoració fins a finals de legislatura i així no haver d'afrontar el problema". L'acusen que no hi ha "rigor".

Consideren que hi ha "manca de planificació". Per tot això anuncien que convocaran una assemblea extraordinària de tots els treballadors de l'Ajuntament de Manresa per informar-los del cas i dur a terme accions reivindicatives.