Un incendi, que va quedar controlar a partir de 2/4 de 9, va afectar aquest divendres al vespre el magatzem que l'empresa manresana Obra Llar 2.000 té a l'edifici del número 24 de la Muralla de Sant Francesc de Manresa, una nau ubicada als baixos d'un bloc de pisos. El local també té accés pel carrer de l'Era d'en Coma.

Els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís de l'incendi poc abans de 3/4 de 8 del vespre, van desplaçar-hi cinc dotacions. En declaracions a aquest diari, fonts del cos van assenyalar que no hi havia cap persona ferida. Tot i això, van decidir desallotjar els veïns dels habitatges situats en els pisos superiors com a mesura preventiva. Malgrat que les flames no van propagar-se més enllà del perímetre del magatzem, el fum va afectar en total sis pisos de l'edifici.

A l'interior del local hi havia dues furgonetes, que van quedar malmeses, i quatre vehicles, que no van quedar afectats, segons els Bombers. Per facilitar els treballs d'extinció, la Policia Local de Manresa va tallar al trànsit a la Muralla de Sant Francesc.