A les 11 del matí d'avui dijous operaris de manteniment de l'Ajuntament han posat les tanques per tallar un tram de la carretera del Pont de Vilomara mentre durin unes obres que ha d'executar en aquest vial Aigües de Manresa. La moguda de trànsit que generarà aquesta intervenció urgent és previst que s'allargui fins dilluns de la setmana vinent, dia 17 d'octubre.

En concret, la intervenció d'Aigües de Manresa l'ha motivat la reparació urgent d'una avaria a la xarxa general de clavegueram, a la carretera del Pont de Vilomara número 78, amb motiu de la qual s'ha tallat al trànsit de vehicles aquest vial entre els carrers de la Foneria i de l'Arquitecte Montagut. Això fa que els vehicles que circulen per la carretera del Pont en direcció al barri de la Balconada es desviïn pels carrers de la Foneria, de Gaudí i de l'Arquitecte Montagut. Mentre que els vehicles que circulen per la carretera del Pont en direcció centre ciutat es desviïn per l´avinguda de Francesc Macià i els carrers de Viladordis, de Vidal i Barraquer, la Via de Sant Ignasi i l'avinguda de Bertrand i Serra.

Pel mateix motiu, el servei Bus Manresa ha modificat els recorreguts de les línies L1 Balconada i LF Festius a la carretera de Vic per continuar en direcció als carrers de Gaudí, de Viladordis, de Sant Cristòfol, de Maria Aurèlia Capmany i de Sant Blai, on recupera el recorregut habitual.

S'han anul·lat les parades següents: CAP Foneria i Roger de Flor, i s'han habilitat sengles parades a Gaudí i Mercat de la Sagrada Família.

És previst que aquests treballs durin fins al dilluns 17 d´octubre al matí. Un cop es realitzin els treballs de pavimentació es restablirà el trànsit habitual per carretera del Pont de Vilomara.