Al parc de l'Agulla de Manresa, diumenge es podrà participar en una caminada, una sessió de ioga o veure una actuació de màgia, per posar només tres exemples, i alhora donar un cop de mà contra el càncer infantil.

Els diners que es vulguin aportar aniran a parar a l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat i es destinaran a investigar com lluitar contra un conjunt d'afeccions que generen més de 200 nous casos de càncer infantil cada any a Catalunya.

Darrere de cada un d'ells hi ha una família amb un nen malalt i un dolor indescriptible. També hi ha famílies que encara que van perdre el seu fill impulsen accions per sensibilitzar de la necessitat de dedicar més recursos a recerca per evitar que altres famílies hagin de passar pel mateix tràngol que elles. Una d'aquestes famílies -fortament vinculada al Pont de Vilomara- és la d'Adrià González Lanza, que ha constituït l'associació de lluita contra el càncer infantil que porta el seu nom. El nen va morir amb només 4 anys.

El pare de l'Adrià, Juan González; el vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa, Josep Alabern; l'alcalde del Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez i Glòria García, de Sant Joan de Déu d'Esplugues, van presentar aquest dimecres la jornada d'activitats "Junts contra el càncer infantil". A banda de fruir de la caminada de les 8 del matí; el ioga de 2/4 de 10; la sessió de Studio Dance d'1/4 de 12, l'actuació del Mag Sergio de 3/4 de 12; el Zumba i Body Combat d'1/4 d'1, l'Estil Dance d'1/4 de 2 del migdia i el parc d'aventura, cada euro que es reculli anirà per una bona causa.