Comandes dels Estats Units, el Regne Unit i fins i tot de Filipines. L'estanteria modular ideada per quatre estudiants de disseny, entre els quals hi ha la manresana Paula Terra, té recança. Tots ells fan l'últim curs a la universitat EINA de Barcelona, adscrita a l'Autònoma, i han fet el seu pla d'empresa per promocionar i comercialitzar els seus productes.

Han dissenyat una prestatgeria d'estil nòrdic que han batejat amb el nom de Köllen Bookshelf que té una estructura autònoma de manera que es poden col·locar en diferents posicions segons el que s'hi vulgui posar al damunt.

A principis d'any el projecte es va presentar a la Fira Habitat de València. La bona acollida que va tenir va impulsar els quatre estudiants a fer-ne una primera sèrie de producció finançada amb una campanya de micromecenatge que va aconseguir 7.500 euros en una setmana. L'objectiu eren 2.000.

La resposta obtinguda va esperonar els estudiants a desenvolupar un pla d'empresa i a promoure una nova campanya de mecenatge. En aquest cas, però, a nivell internacional per donar a conèixer més àmpliament els productes de la col·lecció Köllen. Es realitza a través de la plataforma Kickstarter. Es poden fer aportacions a partir d'un euro.

El grup el formen la manresana Paula Terra; Núria Jané, de Sabadell; Adrián Alonso, de Vic; i Oriol Campillo de Barcelona. Tots ells han pres part en un programa promogut per Barcelona Activa per donar suport a la creació i el creixement d'empreses del sector de les indústries creatives.