Comandes dels Estats Units, el Regne Unit i fins i tot de Filipines. L'estanteria modular ideada per quatre estudiants de disseny, entre els quals hi ha la manresana Paula Terra, té requesta. Tots ells fan l'últim curs a la universitat EINA de Barcelona, adscrita a l'Autònoma. Han dissenyat una prestatgeria d'estil nòrdic, la Köllen Bookshelf, que té una estructura autònoma, de manera que es pot col·locar en diferents posicions segons el que s'hi vulgui posar al damunt.

A principi d'any el projecte es va presentar a la Fira Habitat de València. La bona acollida va impulsar els quatre estudiants a fer-ne una primera sèrie de producció finançada amb una campanya de micromecenatge que va aconseguir 7.500 euros en una setmana. L'objectiu era obtenir-ne 2.000.

Ara, han desenvolupat un pla d'empresa per a indústries creatives i promouran una nova campanya de mecenatge. En aquest cas, però, a nivell internacional per donar a conèixer més àmpliament els productes de la col·lecció Köllen. Es fa a través de la plataforma Kickstarter.