El regidor de la CUP Jordi Masdeu ha afirmat sobre la polèmica de la retirada de subvencions per a l´edifici Impuls que aquests diners han estat revocats perquè forma part d´un parc que «no és tecnològic», sinó «un polígon comercial o de serveis».

Segons Masdeu, aquest «projecte fallit ens costarà una milionada, i el que és pitjor, haurà partit l´anella verda a canvi de no res, perquè les empreses que ara hi són ubicades podrien haver-se instal·lat a qualsevol altre espai (o polígon) de la ciutat, sense necessitat de destruir l'entorn».

Per a la CUP es tracta d´una altra mostra de la mala gestió dels diversos equips de govern, des del tripartit que va tirar endavant el parc (PSC-ERC-ICV) fins a l'actual govern CDC-ERC. Tant els uns com els altres «són responsables d'haver convertit un espai vital de l'anella verda en un polígon comercial que no aporta cap valor afegit a la ciutat, i tot plegat amb un cost altíssim per a les finances municipals».

La CUP assegura no entendre la posició del PSC, que votant a favor del canvi d'usos va avalar la redefinició del parc, i ara es queixa de la retirada de la subvenció.

Segons la CUP, «la subvenció es retira perquè no és un parc tecnològic, i el PSC està d'acord que no ho sigui. Nosaltres, en canvi, ens vam oposar a la redefinició de l'espai, i la retirada de la subvenció, per desgràcia, demostra que teníem raó». Per a la CUP, el projecte de parc tecnològic ha estat un error des del començament, ja que s'ha tractat d'una operació especulativa feta a remolc de la bombolla immobiliària.