L'Oller del Mas ha rehabilitat i consagrat una capella dedicada a sant Ignasi que hi ha del castell d'origen medieval i que està datada de l'any 1620. Es tracta d'un atractiu més que s'afegeix a l'últim tram del Camí Ignasià que passa just per la casa i pels terrenys de la finca.

La petita capella és en un dels extrems de l'edifici, darrere d'una porta robusta de fusta amb cadenats i panys antics. Té un aspecte i unes dimensions similars als d'altres capelles ignasianes com la de Sant Ignasi Malalt, al centre de la ciutat. A l'interior hi ha un petit retaule presidit per la figura de Sant Ignasi. També hi ha una imatge de la Verge de Montserrat, un crucifix i una figura de Sant Camil, patró dels malalts i per qui la família de l'Oller del Mas, actualment la família Margenat, tenia devoció.

La voluntat dels propietaris és celebrar-hi tres cerimònies litúrgiques l'any. Per Sant Ignasi, per Sant Miquel, patró dels pagesos per demanar una bona collita, i per Sant Camil. També és previst que s'hi puguin celebrar casaments. Però en canvi no s'hi podran fer batejos perquè cal una consagració diferent.

La capella del castell està datada del 1620, i per recuperar el seu ús inicial la família de l'Oller del Mas va sol·licitar la seva consagració a principi d'any. El setembre ja s'hi va celebrar la primera missa, dedicada a la verema.

De la capella, la família conserva un inventari original del 1783 en el qual es descriuen els diferents elements i mobles que es feien servir per dir missa. Segons fonts de l'Oller del Mas, tenir la capella en un dels trams del camí ignasià suposa un punt d'interès més. "És un altre atractiu turístic", diuen.

Recorden, també, que la família ha estat sempre vinculada a l'Església. Entre els seus avantpassats hi ha diversos religiosos, com Bernat Oller (segle XIV), Bonifaci Oller (XVI), Fèlix Sardà i Salvany (XIX), Ignasi Trias Bertran ( jesuïta mor el 1939), Jorge Trias Bertran (missioner a Bolívia durant 50 anys i mor el 1998) i Víctor Trias Bertran (jesuïta mor el 2001).

El castell de l'Oller del Mas és originari del segle X, i des d'aleshores ha estat en mans de la mateixa família. És en plena Anella Verda de Manresa. A l'últim ple de l'Ajuntament de Manresa es va aprovar provisionalment la modificació del Pla General Oller del Mas per desenvolupar-hi noves activitats enoturístiques i de lleure, entre les quals hi ha un càmping i una zona per poder practicar l'hípica.